NotíciesGran visibilitat de l’ICM en el Festival YoMo Barcelona


6 Març 2017

Del 27 de febrer al 2 de març, l’Institut de Ciències del Mar (CSIC) ha estat una de les entitats participants en el festival YOMO “Ciència + Tecnologia” per a Joves, organitzat en el marc del Mobile World.

Aquest festival ha estat adreçat a joves de entre 10 i 16 anys que varen visitar les diferents activitats i tallers propostes per els organismes participants. L’ICM ha presentat els tallers “els boscos del mar” i “exploració dels oceans” a més de la conferència “que s’amaga dintre del gel marí antàrtic” del projecte educatiu entre l’ICM i l’Obra Social la Caixa, el mar a fons. També ha estat present el joc interactiu sobre microorganismes marins SeaDance, a l'espai de ‘La Ciència al Teu Mon’, juntament amb altres projectes d'aquesta plataforma divulgativa.

Durant els 4 dies del Festival més de 1600 alumnes varen visitar els tallers de “El mar a fons” i un altre miler de joves van ballar al ritme de l'ecosistema marí amb SeaDance. Aquest festival va representar una excel·lent finestra per donar a conèixer tant algunes de les línies de recerca de l’Institut com les propostes educatives i de divulgació que desenvolupa l’Institut tant en el mon educatiu com a la societat en general.