NotíciesImmersió a l'Hospital Materno Infantil de Vall d'Hebron amb El Mar a Fons - Dia dels Oceans


8 Juny 2017

El Dia Mundial dels Oceans té com a objectiu recordar a la societat la importància dels oceans i fer que aquesta prengui consciència de la seva conservació, objectiu que ha perseguit també el projecte educatiu El Mar a Fons al llarg del curs acadèmic 2016-2017.

El Mar a Fons, projecte conjunt entre l'Obra Social la Caixa i l'Institut de Ciències del Mar (CSIC) de Barcelona vol celebrar aquest dia tant especial amb els nens, familiars i personal sanitari de l'Hospital Materno Infantil de Vall d'Hebron a Barcelona.

Aquest acte es correspon amb el darrer acte públic del projecte El Mar a Fons aquest curs acadèmic i a l’igual que l'any passat, vol compartir les emocions de l'exploració marina a bord del submarí del projecte amb tot l'Hospital. Es podrà gaudir d'una immersió simulada a bord del nostre submarí pels fons del Cap de Creus fins a 400 m de fondària. A més, aquest any el projecte presenta un nou producte educatiu que porta per nom "De Terra o de Mar" que es podrà descarregar de la web del projecte de manera gratuïta. Aquest producte és un joc per conèixer millor els oceans a partir dels exemples quotidians del medi terrestre. A partir d’analogies, semblances i similituds entre el que podem veure al nostre voltat, i el que hi ha als oceans, aprendrem a conèixer millor el medi marí i d'aquesta manera el protegirem millor.

Tant el submarí del projecte com la demostració del joc es trobaran a la plaça Messi de Vall Hebron de 10:00 a 13:00.

Nota: Equip del Mar a Fons