Esdeveniments

Pesca i Ciència - Noves tecnologies de seguiment i evolució dels recursos pesquers i els seus ecosistemes - Palamós

12 Maig 2018
11:30
Ubicació: 
Altres
Localització altres: 
Espai del Peix - Palamós
Impartida per: 
Jacopo Aguzzi, Giulia Gorelli
Filiació: 
ICM-CSIC

“Pesca i Ciència” és un cicle de conferències i activitats organitzat per la Càtedra d’Estudis Marítims (Universitat de Girona - Fundació Promediterrània) per a la difusió científica en el camp de les activitats marítimes i pesqueres. Científics i professionals transmetran en diversos formats el seu coneixement sobre temes apassionants i d’actualitat, amb l’objectiu de reflexionar sobre la situació actual i els reptes de futur tant de la pesca marítima com de la ciència marina.

Programa 12 de maig:
▶ 11.30 h: Noves tecnologies de seguiment i evolució dels recursos pesquers i els seus ecosistemes — Jacopo Aguzzi (ICM-CSIC)
▶ 12.15 h: Influència de l'ambient en els models d'avaluació de la gamba vermella — Giulia Gorelli (formada a l’ICM i actualment investigadora de la FAO)

L'acte estarà presentat per Joan Baptista Company i Francesc Sardà (ICM-CSIC) i Joan Lluís Alegret, coordinador de les jornades. Aquesta sessió precedeix a la V Jornada tècnica sobre la Gamba de Palamós, que es desenvoluparà el 16 de juny de 2018 a la Casa del Mar.

Més informació i programa "Pesca i Ciència 2018"