Associacions i xarxes a l'ICM

Iniciatives socials

ICM young researchers

L'associació de joves investigadores i investigadors de l’ICM està compromesa amb la conservació i la sostenibilitat de l'oceà. Aquests joves s'organitzen per desenvolupar accions i activitats que enforteixin la comunitat científica marina dins i fora del laboratori.

SEGUEIX-LOS A TWITTER
ICM young researchers
Espai Mediterrani

L’Espai Mediterrani és una iniciativa conjunta de múltiples associacions i entitats que treballen per garantir la salut de l'oceà i fer créixer la consciència social. S'entén com un punt de trobada per  crear vincles i sinergies amb l’objectiu de desenvolupar estratègies enfocades a protegir els nostres mars. L’ICM dona suport a aquesta iniciativa mitjançant la creació de xarxes col·laboratives i impulsant propostes.

VISITA LA WEB
Espai Mediterrani
Catsharks

Catsharks és una organització sense ànim de lucre dedicada a l'estudi i conservació de taurons i rajades i els seus ecosistemes a través de la recerca i l'educació. Promou projectes de recerca i divulgació, organitza cursos i tallers i col·labora amb altres institucions per a la conservació d'aquestes espècies.

VISITA LA WEB
Catsharks
Mar de Ciència

Mar de Ciència és una associació creada pel personal tècnic i investigador de l’ICM que es proposa sensibilitzar sobre la importància de l'oceà en l'equilibri del clima global i promoure una recerca científica i tecnològica ètica i sostenible.

Mar de Ciència